Bemiddelingsbureau Zzp Zorg Gelderland

Je bent als zorginstelling op zoek naar een zzp bemiddelingsbureau in de zorg in Gelderland. Je hebt te maken met roosterverstoringen waardoor te continuïteit van zorg en dienstverlening in gevaar komt. Bureau Zorgvuldig bied ervaren en bekwamen zorgverlener aan in Gelderland.

De zorgverleners die zich aansluiten bij Bureau Zorgvuldig zijn gekwalificeerd, gemotiveerd en hebben minimaal 3 jaar ervaring in de zorg. Wij hebben de ambitie bemiddeling in de zorg betaalbaar te houden dus onderscheiden ons in de lage bemiddelingstarieven en streven naar rechtstreekse samenwerkingen tussen zorginstelling en zorgverlener.

Zorg in Gelderland

Gelderland  is de grootste provincie van Nederland. De provincie is gelegen in het midden en oosten van Nederland. De hoofdstad van Gelderland is Arnhem.  De werkgelegenheid in de sector Zorg en Welzijn in Gelderland is groot. De sector Zorg en Welzijn kampt al enkele jaren met tekorten op de arbeidsmarkt en ook in Gelderland zijn deze tekorten voelbaar.

De provincie Gelderland kent meerdere zorginstellingen zoals: Stichting De Rozelaar, 's Heeren Loo , Pluryn, De Schutse, Amerpoort, Zozijn, Trajectum, De Parabool, Driestroom, Dichterbij en nog vele andere. Deze zorginstellingen zetten zich iedere dag weer in om cliënt en patiënt de best mogelijke zorg te bieden.

Bemiddelingsbureau zzp zorg gelderland

ZZP’ers in de zorg in Gelderland

Wij hebben een groot aantal ervaren zorgverleners uit Gelderland die zich bij ons hebben aangesloten. Wij hechten veel waarde aan het matchen van kwalitatief zorgpersoneel en hanteren daarom een screeningsprocedure waarbij wij niet enkel de vereiste documenten opvragen maar ook minimaal 3 jaar ervaring hanteren. Ook raadplegen wij referenties en investeren we in een kennismakingsgesprek. We hebben een groot aanbod zorgverleners in Gelderland, onder andere met de benodigde kwalificaties voor de functies:

 • Helpende niveau 2
 • Verzorgende IG niveau 3
 • Verpleegkundige niveau 4
 • Verpleegkundige niveau 5 (HB)
 • Begeleider niveau 3
 • Begeleider niveau 4

Wij zetten ons iedere dag in voor het matchen van zorgverleners met zorginstellingen. Wij zijn dus ook blijvend op zoek naar enthousiaste, en ervaren zorg professionals in Gelderland. Onder andere naar:


Gelderland-zzp-zorg

Voor verschillende opdrachtgevers in de omgeving van Arnhem, zijn we opzoek naar gedreven zelfstandige VIG’ers! Ben jij beschikbaar voor de zomerperiode en wil je graag een leuke opdracht? Laat dan van je horen.

Bemiddelingsbureau-in-Gelderland

Ben jij in het bezit van een zorg diploma en werk je graag in de gehandicaptenzorg, GGZ of jeugdzorg? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Voor (gehandicapten) zorginstellingen in de regio Apeldoorn zijn wij op zoek naar ZZP’ers. 

Bemiddeling-Gelderland

Heb jij ervaring als begeleider in complexe zorg? Sta jij sterk in je schoenen en heb jij een zorgdiploma niveau 3 of hoger? Wij zijn op zoek naar enthousiaste zzp’ers in de regio Zutphen en Doetinchem. We horen graag van je wanneer dit je op het lijf is geschreven.

Wat verwachten we van jou?

 • Je bent een gediplomeerde zorgprofessional met minimaal 3 jaar ervaring
 • Je bent voor minimaal 16 uur per week beschikbaar
 • Je hebt hart voor de zorg
 • Je voldoet aan alle eisen die wie worden gesteld aan een zzp'er in de zorg
 • Je wilt graag  rechtstreekse samenwerkingen aangaan omdat dit meer zelfstandigheid aantoont 

Wat kun je van van ons verwachten?

 • Persoonlijke contact en betrokkenheid bij jou wensen en voorkeuren
 • Periode opdrachten, cliënttevredenheid hebben wij hoog in het vaandel staan
 • Wij ondersteunen jou in het vergroten van jouw professionele netwerk
 • Wij streven naar een rechtstreekse samenwerking tussen jou en de zorginstelling 
 • Ondersteuning in het ondernemerschap en het bieden van passende oplossingen

Zorg- en bemiddelingsbureau Bureau Zorgvuldig in Gelderland

Bureau Zorgvuldig is een zorg en bemiddelingsbureau dat zich actief inzet voor zorg opdrachten in Gelderland. Wij werken met ervaren zorgverlener uit de provincie en voorzien zorginstellingen met de zorgverleners die zij nodig hebben. Wij vinden het dan ook leuk om persoonlijk kennis te maken en komen dan ook graag langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Wij zijn uniek met onze bemiddelingsmodel. Wij hanteren de eerste 6 maanden een bemiddelingstarief en streven vervolgens naar rechtstreekse samenwerkingen tussen zorginstelling en zorgverlener. Bemiddelingskosten blijven daardoor beperkt voor zorginstellingen en verkapte samenwerkingsverbanden worden voorkomen door ‘zuivere bemiddeling

Bemiddelingsbureau-Noord-Gelderland

Gebruik maken van ons aanbod zorgprofessionals in Gelderland? Neem vrijblijvend contact met ons op