Bemiddelingsbureau zzp zorg Noord Holland.

Als zzp’er in de zorg ben je telkens weer op zoek naar nieuwe zorg- opdrachten. Je bent woonachtig in Noord Holland en zoekt nieuwe opdrachten bij jouw in de buurt. Bureau Zorgvuldig biedt opdrachten aan in Noord- Holland en omgeving.

Bureau Zorgvuldig is een bemiddelingsbureau in de zorg gevestigd in Zuid- Holland. Echter bieden wij landelijk zzp zorg opdrachten aan. Bureau Zorgvuldig zoekt constant nieuwe kwalitatieve zelfstandige zorgverleners. Wij zoeken uiteenlopende zzp’ers voor verschillende opdrachten in Noord- Holland. Ben je in bezit van een zorgdiploma? En heb je minimaal 3 jaar werkervaring dan zijn wij op zoek naar jou. Wij zijn op zoek naar:

- Helpende niveau 2
- Verzorgende IG niveau 3
- Verpleegkundige niveau 4
- Begeleiders niveau 3 of hoger
- HBO verpleegkundige

Wij zetten ons iedere dag in voor het matchen van zorgverleners met zorginstellingen en opdrachten. Wij zijn dus ook blijvend op zoek naar enthousiaste, en ervaren zorg professionals in Noord-Holland.

bemiddelingsbureau-zzp-noord-holland

Zorg in Noord- Holland


Noord-Holland is een provincie in het noordwesten van Nederland. Noord Holland kent diverse zorginstellingen. De werkgelegenheid in de sector Zorg en Welzijn in Noord Holland is groot. De sector Zorg en Welzijn kampt al enkele jaren met tekorten op de arbeidsmarkt en ook in Noord-Holland zijn deze tekorten voelbaar.

Enkele zorginstelling in Noord- Holland zijn: GGZ Noord- Holland- Noord, Indigo, ’s Heeren- Loo, Stichting Esdege – Reigersdaal, Prinsenstichting, SWLG Zuiderhoeve, De Hartekamp groep, Parnassia etc. .Deze zorginstellingen zetten zich iedere dag weer in om cliënt en patiënt de best mogelijke zorg te bieden. Bureau Zorgvuldig biedt oplossingen bij roosterverstoringen of bijzondere zorgvraag. De zzp’ers bij Bureau Zorgvuldig aangesloten zijn betrokken, gekwalificeerd en flexibel inzetbaar en kunnen daarmee oplossingen bieden roosterverstoringen.

Wat verwachten we van jou?

  • Je bent een gediplomeerde zorgprofessional met minimaal 3 jaar ervaring
  • Je bent voor minimaal 16 uur per week beschikbaar
  • Je hebt hart voor de zorg
  • Je voldoet aan alle eisen die wie worden gesteld aan een zzp'er in de zorg

Wat kun je van van ons verwachten?

  • Persoonlijke contact en betrokkenheid bij jou wensen en voorkeuren
  • Periode opdrachten, cliënttevredenheid hebben wij hoog in het vaandel staan
  • Wij ondersteunen jou in het vergroten van jouw professionele netwerk
  • Wij streven naar een rechtstreekse samenwerking tussen jou en de zorginstelling 
  • Ondersteuning in het ondernemerschap en het bieden van passende oplossingen
bemiddelingsbureau-in-de-zorg-noord-holland

Zorg- en bemiddelingsbureau in Noord-Holland

Bureau Zorgvuldig is een zorg en bemiddelingsbureau dat zich actief inzet voor zorg opdrachten inNoord-Holland. Wij werken met ervaren zorgverleners met minimaal 3 jaar werkervaring uit de provincie en voorzien zorginstellingen met de zorgverleners die zij nodig hebben. Wij vinden het dan ook leuk om persoonlijk kennis te maken en komen dan ook graag langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Wij zijn uniek met onze bemiddelingsmodel. Wij hanteren de eerste 6 maanden een bemiddelingstarief en streven vervolgens naar rechtstreekse samenwerkingen tussen zorginstelling en zorgverlener. Bemiddelingskosten blijven daardoor beperkt voor zorginstellingen en verkapte samenwerkingsverbanden worden voorkomen door ‘zuivere bemiddeling

Gebruik maken van ons aanbod zorgprofessionals in Noord-Holland? Of inschrijven als zzp’er? Neem vrijblijvend contact met ons op