Bemiddelingsbureau zzp zorg Zeeland

Je bent als zorg organisatie op zoek naar een zzp bemiddelingsbureau in de zorg in Zeeland. Je hebt te maken met roosterverstoringen, bijzondere zorgvraag of crisissituatie waardoor te continuïteit van zorg en dienstverlening in gevaar komt. Bureau Zorgvuldig bied ervaren en bekwamen zorgverlener aan in Zeeland.

De zorgverleners die zich aansluiten bij Bureau Zorgvuldig zijn gekwalificeerd, gemotiveerd en hebben minimaal 3 jaar ervaring in de zorg. Wij houden bemiddeling betaalbaar omdat wij vinden dat je zorgvuldig met zorggeld om moet gaan.  Wij ondersteunen zorgorganisaties na de opstartfase in het aangaan van rechtstreekse samenwerkingen tussen zorginstelling en zorgorganisatie zonder tussenkomt van bemiddeling. Zorgorganisaties creëren zo een flexibele schil van zorgverleners zodat ze continuïteit van zorg kunnen blijven bieden aan hun cliënten.  

Zorg in Zeeland

Zeeland is een provincie in het zuidwesten van Nederland. In Zeeland zijn er tal van zorgorganisatie. De zorg en welzijn sector is een van de grootste sectoren in Zeeland. Meer dan 23.000 Zeeuwen werken bij een van de zeventig zorg- en welzijnsorganisaties. Er is in Zeeland dan ook een grote vraag naar zorgprofessionals op alle gebieden. Enkele  voorbeelden van zorgaanbieders in Zeeland zijn: Stichting Zuidwester, Eleos, Gors, Emergis, 's Heeren Loo etc.  

bemiddelingsbureau-zzp-zorg-zeeland

ZZP'ers gezocht in regio Zeeland

Bureau Zorgvuldig is een bemiddelingsbureau in gehandicaptenzorg, jeugdzorg en GGZ. Wij bieden zorgopdrachten aan in Zeeland en omgeving. Wat ons onderscheid ten aanzien van andere bemiddelingsbureaus in de zorg in Zeeland zijn ons bemiddelingskosten.

Wij rekenen enkel in de opstartfase van 6 maanden een bemiddelingstarief. Vervolgens stappen wij als bemiddelende partij er tussen uit zodat Zzp'er een rechtstreekse samenwerking aan kan gaan met zorginstelling. Natuurlijk ondersteunen wij zorgorganisatie en Zzp'er in dit proces zodat de samenwerking succesvol en duurzaam kan blijven bestaan. Wil jij in aanmerking komen voor opdrachten in de zorg in Zeeland? Neem dan 5 minuten de tijd om je in te schrijven

zorg-bemiddeling-zeeland

ZZP’ers in de zorg in Zeeland

Wij hebben een groot aantal ervaren zorgverleners uit Zeeland die zich bij ons hebben aangesloten. Wij hechten veel waarde aan het matchen van kwalitatief zorgpersoneel en hanteren daarom een screeningsprocedure waarbij wij niet enkel de vereiste documenten opvragen maar ook minimaal 3 jaar ervaring hanteren. Ook raadplegen wij referenties en investeren we in een kennismakingsgesprek. We hebben een groot aanbod zorgverleners in Zeeland, onder andere met de benodigde kwalificaties voor de functies:

 • Helpende niveau 2
 • Verzorgende IG niveau 3
 • Verpleegkundige niveau 4
 • Verpleegkundige niveau 5 (HB)
 • Begeleider niveau 3
 • Begeleider niveau 4

Wat verwachten we van jou?

 • Je bent een gediplomeerde zorgprofessional met minimaal 3 jaar ervaring
 • Je bent voor minimaal 16 uur per week beschikbaar
 • Je hebt hart voor de zorg
 • Je voldoet aan alle eisen die wie worden gesteld aan een zzp'er in de zorg
 • Je wilt graag  rechtstreekse samenwerkingen aangaan omdat dit meer zelfstandigheid aantoont 

Wat kun je van van ons verwachten?

 • Persoonlijke contact en betrokkenheid bij jou wensen en voorkeuren
 • Periode opdrachten, cliënttevredenheid hebben wij hoog in het vaandel staan
 • Wij ondersteunen jou in het vergroten van jouw professionele netwerk
 • Wij streven naar een rechtstreekse samenwerking tussen jou en de zorginstelling 
 • Ondersteuning in het ondernemerschap en het bieden van passende oplossingen

Zorg- en bemiddelingsbureau Bureau Zorgvuldig in Zeeland

Bureau Zorgvuldig is een zorg en bemiddelingsbureau dat zich actief inzet voor zorg opdrachten in Zeeland. Wij werken met ervaren zorgverlener uit de provincie en voorzien zorginstellingen met de zorgverleners die zij nodig hebben. Wij vinden het dan ook leuk om persoonlijk kennis te maken en komen dan ook graag langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Wij zijn uniek met onze bemiddelingsmodel. Wij hanteren de eerste 6 maanden een bemiddelingstarief en streven vervolgens naar rechtstreekse samenwerkingen tussen zorginstelling en zorgverlener. Bemiddelingskosten blijven daardoor beperkt voor zorginstellingen en verkapte samenwerkingsverbanden worden voorkomen door ‘zuivere bemiddeling

zeeland-zz-zorg

Gebruik maken van ons aanbod zorgprofessionals in Zeeland? Neem vrijblijvend contact met ons op