Gewoon goede zorg


Gewoon goede zorg. Het klinkt heel vanzelfsprekend maar dat is het niet. Door onderbezetting of onvoldoende kennis m.b.t. complexe doelgroepen binnen de gehandicaptenzorg of psychiatrie laat "gewoon goede zorg" nog wel eens te wensen over. 

Gewoon goede zorg zou eigenlijk de "standaard" moeten zijn, maar dat is het in veel gevallen helaas niet. Kwaliteitsverbetering is daardoor ook een onderwerp dat op menig agenda terug te vinden is. 

Wij van Bureau Zorgvuldig hechten veel waarde aan kwaliteit. Wij spannen ons dagelijks in om flexibel zorg personeel te leveren aan zorgorganisaties. Het zorgpersoneel dat wij aanbieden is niet alleen flexibel inzetbaar maar wordt geselecteerd na een strenge screeningsprocedure die wij handhaven. Wij hanteren een aantal harde eisen zoals; de juiste papieren, een geldige VOG, de juiste verzekeringen en een minimaal 3 jaar ervaring, ook bellen wij referenties na en investeren wij uitgebreide kennismaking.

Maar wat verstaan wij van Bureau Zorgvuldig nog meer onder "Gewoon goede Zorg"?  Hier een aantal criteria's waar wij waarde aan hechten en waar wij op inzetten; 

  • Continuïteit van zorg en dienstverlening. Betrouwbaar zijn, een vast gezicht op een vaste groep. 
  • Empathie en respect. Wij verwachten een respectvolle en empathische manier van zorg en dienstverlening. Zorgen doe je tenslotte met je hart.
  • Veilige zorg. Diploma's en verzekeringen zijn wettelijke vereisten, maar handel je ook op een veilige verantwoordelijke manier? Wij houden graag de vinger aan de pols met onze opdrachtgevers om kwaliteit te kunnen waarborgen.
  • Transparantie. Flexibel zorgpersoneel (zzp'ers) die werken door middel van zuivere bemiddeling. Geen addertjes onder het gras. En overeenkomsten die voldoen de WKKGZ (Wet Kwaliteit Klachten en Geschillen)
  • Op de hoogte van wet en regelgeving. Zzp'ers in de zorg moeten voldoen aan wet en regelgeving. Veel hiervan staat omschreven in de WKKGZ. Wij houden onze zzp'ers op de hoogte omtrent wet en regelgeving en werken het liefst met zzp'ers die in het bezit zijn van een HKZ keurmerk. 
  • Het op peil houden van scholingen en vakbekwaamheid. De zorg ontwikkeld, zzp'ers dienen hierin in mee te gaan.

Gewoon goede zorg door middel van flexibel zorgpersoneel? Wij staan voor je klaar en denken graag met je mee.