Opdrachtgever

Op zoek naar goed gekwalificeerd personeel? Bureau Zorgvuldig helpt u bij het vinden van de juiste zzp'er voor de juiste opdracht. En wat ons onderscheid ten opzichte van andere bemiddelingsbureaus?  Na 6 maanden streven we naar rechtstreekse samenwerkingen tussen zorgverlener en zorginstelling.

Zzp'er

Zoek jij een leuke opdracht in de zorg? En wil jij via een partij werken die eerlijk en transparant is? Bureau Zorgvuldig staat voor betaalbare en transparante zorg. Wij bieden zorg opdrachten aan verspreid door het land. Jou wensen en mogelijkheden staan bij ons centraal.

 Kwaliteit 

Bureau Zorgvuldig staat voor kwalitatief en betaalbaar zorg personeel. Dit waarborgen wij door een strenge screening van onze zzp'ers. Wij rekenen geen bemiddelingskosten aan de ZZPér. Door meer dan 12+ jaar ervaring weten wij wat er echt nodig is op de werkvloer en zetten wij ons hier dagelijks 100% voor in. Bureau Zorgvuldig  is een arbeidsbemiddelingsbureau met een jarenlange ervaring in de zorg & welzijn. Wij ontzorgen zorginstellingen met de inzet van flexibele krachten. Wij bieden betaalbare oplossingen tijdens roosterverstoringen door vakantie of ziekte, een bijzondere zorgvraag of een crisissituatie. Wij rekenen enkel de eerste 6 maanden een bemiddelingstarief. 

 

De zorgverleners die zich aansluiten bij Bureau Zorgvuldig zijn gekwalificeerd, gemotiveerd en hebben jaren ervaring in de zorg. Wij houden het contact graag persoonlijk. Wij hebben de ambitie de bemiddeling betaalbaar te houden dus onderscheiden ons in de lage bemiddelingstarieven en streven naar rechtstreekse samenwerkingen tussen opdrachtgever en zorgverlener. Hier vindt je meer informatie.