Opdrachtgevers Bureau Zorgvuldig

 

We zijn heel tevreden over de inzet van jullie bureau. En dan met name met Anchelle en Corina. Ze hebben heb in de Covid periode veel voor ons betekend en waren zeer betrouwbaar.

Vanuit de afdelingen kreeg wij ook positieve feedback over hen. Ze hebben zich echt gebonden aan ons, en dat is fijn omdat we zo meer stabiliteit konden bieden aan onze bewoners.

Ook het contact wat wij hadden met jou en Bart was positief. Jullie interesse over hoe het ervoor staat is door ons enorm gewaardeerd. Het was ook makkelijk om jullie te vinden als er vragen waren." – Het Parkhuis – Anne Hollebekkers

 

 

 

 

"Ik wil bureau zorgvuldig bedanken voor de inzet de afgelopen maanden. Het waren pittige maanden waarin een aantal mensen van het team en management stopten en het alle zeilen bijzetten was om de juiste zorg te blijven verlenen aan onze bewoners.

Mede dankzij jullie zijn we deze periode doorgekomen en hadden we de tijd om een vast team op te zetten. Dat hebben we vanaf het begin van deze maand rond. Dus nogmaals dank voor jullie hulp." Humanitas DMH - Roland Smit