Bureau Zorgvuldig

Wij zijn Bureau Zorgvuldig, en wij zijn een Zorg- en Bemiddelingsbureau. Bureau Zorgvuldig  is een arbeidsbemiddelingsbureau met een jarenlange ervaring in de Zorg & Welzijn. Wij werven, selecteren, bemiddelen en ondersteunen (startende) zzp'ers in de zorg. Wij streven na 6 maanden naar rechtstreekse samenwerkingen.  

Betaalbare zorg

Bureau Zorgvuldig streeft naar betaalbare en rechtstreekse zorg. Wij houden onze bemiddelingskosten laag omdat wij vinden dat het geld ook echt in de zorg hoort. Wij hebben de ambitie om de zorg betaalbaar houden. Eerlijke overeenkomsten zonder nadelige artikelen voor zzp'er en zorginstelling.

Kwaliteit waarborging

Wij onderscheiden ons doordat wij enkel werken met kwalitatief en goed opgeleide zzp'ers met jaren lange ervaring. Onze screeningsprocedures zijn hierop ingesteld zodat wij bijdragen aan kwaliteit van zorg. Wij sturen aan op het werken volgens de Wkkgz. Door onze ruime ervaring op werkvloer weten wij wat er echt nodig is.


Over ons

Liever eerst u behoefte bespreken, neem vrijblijvend contact met ons op

Knelpunten in u personeelsplanning? Wij denken graag met u mee.

Onze kritische screening vooraf zorgt voor kwalitatieve professionals.

Wij streven naar continuïteit door middel van periodeopdrachten

Zeer ervaren met meer dan 12+ jaar ervaring in de gezondheidszorg

Eerlijke en transparant, na 6 maanden rechtstreeks samenwerken


Wij ontzorgen

Wij ontzorgen opdrachtgevers met de inzet van flexibele krachten. We begeleiden en bemiddelen zorgprofessionals en zetten onze kennis in om de best mogelijke zorg toe te passen op elke specifieke situatie. Door onze ruime ervaring binnen de gezondheidszorg weten wat er echt nodig is op de werkvloer en maken wij ons daar hard voor

Kwaliteit voorop

Bureau Zorgvuldig is er tijdens roosterverstoringen door vakantie of ziekte, een bijzondere zorgvraag of een crisissituatie. Kwaliteit is waar wij voor staan. Wij bemiddelen liever 10 kwalitatieve zzp'ers dan dat wij werken met honderden zzp'ers. Wij houden het contact graag persoonlijk met onze zzp'ers en opdrachtgevers. Er is veel aandacht voor wet en regelgeving (Wkkgz). 

Veel ervaring

De zzp'ers die werken via Bureau Zorgvuldig zijn ervaren zorgprofessionals met jaren lange ervaring in de psychiatrie of gehandicaptenzorg. Veel zzp'ers waar wij mee werken hebben ervaring met moeilijk verstaanbaar gedrag en weten door te pakken als dit minder vanzelfsprekend is. Wij houden de vinger aan de pols om kwaliteit te behouden en sturen aan op kwaliteit


Openingstijden

Maandag t/m zondag geopend

 

 

Adres

Bureau Zorgvuldig

Bosch 90 
3353 GE Papendrecht

KVK 77884736