Informatie over het coronavirus


Bureau Zorgvuldig draagt graag bij aan de continuïteit van zorg. Momenteel kiezen veel organisaties voor sluiting van dagbesteding en zetten dit personeel in op wonen Op deze manier kan continuïteit geboden worden op de woningen en worden sociale contacten tot het minimale beperkt. Dit zorgt ervoor dat de inhuur van extern zorg personeel niet nodig is en wij denken dat dit gezien de huidige situatie een passende maatregel is.

De druk op zorgverleners neemt de komende periode toe en het is aannemelijk dat meer zorgpersoneel zal uitvallen wegens hoge werkdruk of ziekte. De inhuur van extern personeel kan dan een keuze zijn om de continuïteit van zorg en dienstverlening te laten bestaan. Wij bieden coronazorg in de zorg

Wij van Bureau Zorgvuldig zien de afgelopen periode een stijging van het aantal inschrijvingen van zelfstandige zorgverleners die in deze hectische periode graag hun steentje willen bijdragen in zorgland.  Deze zzp'ers kunnen de komende periode als oplossing gezien worden wanneer personeel uitvalt.  

Door het coronavirus kiezen wij ervoor zorgverleners op afstand te ontmoeten en zal de kennismaking via een video gesprek plaatsvinden. Opdrachtgevers kunnen wij altijd telefonisch te woord staan en zo nodig kan privacy gevoelige informatie via de app Siilo gedeeld worden. Wij zullen ons de komende periode keihard inzetten in het bieden van passende oplossingen en zullen onze uiterste best doen om continuïteit van zorg voort te zetten.  

Team Zorgvuldig. 


Opdrachtgever

Zzp'er

Algemeen