Partners Bureau Zorgvuldig

Wij hechten veel waarde aan gekwalificeerd, kundig en betaalbaar zelfstandig zorgpersoneel. De partners vermeld op deze pagina dragen bij aan onze waarden. 


Zorgscholing organiseert cursussen voor zorgprofessionals. Kwaliteit staat bij zorgscholing bovenaan. Door efficiënt te werken beperken zij de kosten, dat zie jij terug in hun tarieven. Het doel van zorgscholing is om steeds beter te worden. 

Netwerk zzp’ers in de zorg is een vereniging van zelfstandig opererende zorg professionals.
Het is bedacht en opgericht vóór en dóór de zelfstandige zorgprofessional.
Alle aangesloten leden werken uitsluitend en volledig op individuele titel.

BHVNederland streeft naar kwalitatief hoogwaardige trainingen. De trainingen voldoen aan de strenge eisen die worden gesteld door KIWA als het gaat om de inhoud, ook wel competenties genoemd. Zorgverleners via Bureau Zorgvuldig ontvangen 10% korting!

Bureau Zorgvuldig hecht veel waarde aan kwaliteit. Met het HKZ keurmerk toon je aan dat je staat voor een eigen praktijk waar kwaliteit van zorg en duurzaam ondernemerschap een plek hebben. Allargando ondersteunt zzp'ers op het gebied van HKZ-persoonscertificering. 

Zelfstandig je boekhouden en factureren doen
op een manier die je begrijpt! E-boekhouden biedt zorgverleners via Bureau Zorgvuldig 15 maanden gratis aan. Zonder beperkingen en zonder verplichtingen. Klik op deze link om er direct gebruik van te kunnen maken.

Bureau Zorgvuldig is een arbeids- bemiddelingsbureau met een jarenlange ervaring in de zorg & welzijn. Wij ontzorgen zorginstellingen met de inzet van flexibele krachten. Wij bieden oplossingen tijdens roosterverstoringen of bijzondere zorgvraag

Zorgscholing, HKZ of BHV training volgen? Of interesse in het Netwerk zzp'ers in de zorg? Wij staan voor je klaar.

Contact

Jelle den Harder: Jelledenharder@bureauzorgvuldig.nl
06 51 90 67 18

Algemeen:
info@bureauzorgvuldig.nl
Werving: 
werving@bureauzorgvuldig.nl

Openingstijden

Maandag t/m zondag geopend 

Adres

Bureau Zorgvuldig

Bosch 90 
3353 GE Papendrecht

KVK 77884736