Zorg Opdrachten

Je bent op zoek naar openstaande zorg opdrachten. Je werkt als zzp’er in de zorg en wilt in aanmerking komen voor periode opdrachten of ADHOC diensten. Je werkt als begeleider niveau 3 of 4 of je bent in het bezit van een niveau 3 verzorgende IG diploma of werkt als verpleegkundige niveau 4 of 5. Wij bieden zorgopdrachten aan verspreid over het land. Direct inschrijven? Klik dan hier.

Zorg opdrachten in de gehandicaptenzorg

Je bezit een zorg gerelateerd diploma niveau 3 of hoger en hebt ruim 3 jaar werkervaring na het behalen van je diploma. Je hebt ervaring binnen één van de volgende doelgroepen:

 • Cliënten met een lichte verstandelijke beperking (LVB)
 • Cliënten met niet aangeboren hersenletsel (NAH)
 • Cliënten met ernstige meervoudige beperkingen (EMB)
 • Cliënten met een matige verstandelijke beperking
 • Cliënten met een ernstige verstandelijke beperking
 • Cliënten met een zintuiglijke beperking

Wij hebben diverse openstaande opdrachten binnen de gehandicaptenzorg binnen diverse doelgroepen. Wij hechten veel waarde aan jou zelfstandigheid, je hebt dus de volledige zeggenschap over wanneer je werkt, hoeveel je werkt en voor welke tarieven je werkt. Benieuwd voor welke opdrachten jij in aanmerking komt? Klik dan hier.

Zorg opdrachten in de GGZ


Wij werken met verschillende GGZ instellingen waar wij gekwalificeerde zorgverleners plaatsen. Wij hechten veel waarde aan kwalitatieve zorgverleners die kwaliteit weten te bieden aan cliënten met psychische problemen. Je hebt ervaring met:

 • Cliënten met Borderline of andere persoonlijkheidsstoornissen
 • Cliënten met eetstoornissen zoals anorexia en boulimia.
 • Cliënten met depressies
 • Cliënten met angst of dwangstoornissen
 • Cliënten met psychoses of schizofrenie
 • Cliënten met suïcidale gedachten

Wij hanteren een niveau 4 diploma of hoger en minimaal 3 jaar werkervaring binnen de GGZ na het behalen van je diploma. Ben jij de zzp’er die wij zoeken voor onze openstaande GGZ opdrachten? Klik dan hier.

Zorg opdrachten binnen de ouderenzorg

Ben jij werkzaam als zzp’er in de ouderenzorg en bezit je een Helpende niveau 2 diploma, een Verzorgende IG diploma niveau 3 of verpleegkundige niveau 4 of hoger? Heb je minimaal 3 jaar ervaring binnen de ouderenzorg (intramuraal of thuiszorg) en ben je op zoek naar openstaande diensten in de ouderenzorg? Wij bieden uitdagende opdrachten aan binnen de ouderenzorg. Bij ons bepaal jij je eigen tarief en heb jij volledig de zeggenschap over wanneer je werkt en hoeveel je werkt.

Onze openstaande opdrachten in de zorg worden jou aangeboden via ons app. Jij ontvang via je telefoon openstaande diensten binnen de ouderenzorg en jij hoeft ze nu alleen nog maar te accepteren wanneer je interesse hebt.

Wanneer beide partijen akkoord zijn gegaan wordt er automatisch een overeenkomst gegenereerd waar jouw gegevens en tarieven in zijn opgenomen. Na het werken van de dienst zal er een automatische uur registratie plaats vinden en als deze aan het einde van de maand is geaccordeerd door de opdrachtgever zal er automatisch een factuur worden opgesteld die jij met één druk op de knop kunt versturen naar de opdrachtgever (zuivere bemiddeling). Ook eenvoudig diensten accepteren vanaf je telefoon? Klik dan hier.

Zorg opdrachten Bureau Zorgvuldig

Wij hechten veel waarde kwaliteit van zorg en dienstverlening. Wij waarborgen dit door een strenge screeningsprocedure te hanteren. Wij geloven dat we zorgvuldig om moeten gaan met zorg en bemiddeling. 

Wij hebben de voorkeur voor periode opdrachten en zien het liefst zoveel mogelijk de zelfde zorgverleners op de zelfde afdelingen. Wij geloven niet dat iedere dag een ander gezicht bijdraagt aan de kwaliteit van zorg voor cliënt of patiënt. Ook teams geven aan hun voorkeur te hebben aan zorgverleners die zich  voor meerdere diensten aan hen willen binden. 

Toch kan het voorkomen dat een zorginstelling te maken krijgt met uitval van personeel waardoor er ADHOC diensten gevraagd worden. Om de zorginstelling hier toch zo goed mogelijk in te ondersteunen bieden wij een geavanceerd platform aan waarmee zorginstellingen hun openstaande zorg opdrachten met de bij ons aangesloten zzp'ers kunnen delen. 

Dit platform is zo ontwikkeld dat de ingevoerde informatie van de zzp'ers worden gebruikt als matching criteria waardoor wij toch op een zorgvuldige manier de juiste match weten te maken. Wij zorgen ervoor dat de vergewisplicht zoals de rijksoverheid dat van zzp'ers in de zorg eist voor 100% is uitgevoerd. Zodat wij de garantie kunnen geven dat de zorgverlener voor 100% bevoegd is de werkzaamheden uit te voeren waarvoor hij of zij wordt ingehuurd.  Wil jij in aanmerking komen voor onze openstaande ADHOC en periode opdrachten? Klik dan hier.

Vraag over onze zorg opdrachten? Neem vrijblijvend contact met ons op.