Interim opdrachten zorg

Als (interim) manager, hr – adviseur, psycholoog, psychiater of orthopedagoog in de zorg ben jij een belangrijk deel van de organisatie. Wij bieden verschillende uitdagende interim opdrachten in de zorg binnen diverse zorg instellingen verspreid over het land.  Wij helpen jou om in contact te komen met de leukste opdrachtgevers voor jou nieuwe interim klus.  Ben jij op zoek naar een leuke nieuwe interim opdracht in de zorg? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Interim vacatures in de zorg

Bureau zorgvuldig is een service bureau in de zorg en ondersteunt zorginstellingen op een zorgvuldige manier van bekwame en ervaren zorgprofessionals voor hun openstaande opdrachten.

Naast het bieden van ervaren begeleiders, verpleegkundige en verzorgende krijgen wij met grote regelmaat inzage de openstaande interim opdrachten binnen de zorginstelling en krijgen wij het verzoek op hier passende kandidaten voor aan te bevelen.  Wij ondersteunen opdrachtgevers in het matchings- proces voor hun openstaande interim opdrachten en zijn daardoor blijvend op zoek naar passende kandidaten.

Interim orthopedagoog 

Als interim orthopedagoog werk je met verschillende coaches, psychologen en ervaringsdeskundigen samen als een hecht team. Je coördineert het behandelproces, voert de behandeling of een gedeelte daarvan zelfstandig of in groepsverband uit en neemt deel aan multidisciplinaire besprekingen. Ook ben je verantwoordelijk voor het uitzetten en aanpassen van de behandellijn en leg je hier verslag van. Meer informatie? Klik dan hier.

Interim zorgmanager


Als interim zorgmanager ben je faciliterend aan de vaak zelfsturende zorgteams die verantwoordelijk zijn voor de uitvoering van zorg en welzijn. Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van het beleid. Integraal ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit van zorg en duurzame bedrijfsvoering. Je beschikt over leidinggevende kwaliteiten, maar vooral ook goede sociale vaardigheden. Een stimulerende, motiverende en zo nodig corrigerende houding, overtuigingskracht en sturend vermogen zijn van belang. Hierbij verlies jij de menselijke kant niet uit het oog. Ook heb je uitgebreide kennis van de processen en de procedures in de organisatie om de werkprocessen op elkaar af te kunnen stemmen. Meer informatie? Klik dan hier.

Interim psychiater


Werk je als interim psychiater graag in een dynamische werkomgeving in een multidisciplinair team? Heb jij kwaliteit en verdere ontwikkeling van het behandelaanbod hoog in het vaandel staan? Binnen deze interim opdracht als psychiater houd je je zowel met medisch-psychiatrische taken als met behandelbeleidtaken bezig. Je voert somatisch en psychiatrisch onderzoek uit bij cliënten met vaak zeer complexe problematiek en stelt een diagnose vast en Je stelt de medisch-psychiatrische indicatie voor behandeling of opname vast. Je bewaakt het therapeutisch klimaat en Je geeft leiding aan medewerkers en ziet toe op de uitvoering van het behandelbeleid. Meer informatie? Klik dan hier.

Interim Bureau Zorgvuldig

Bureau Zorgvuldig bemiddeld zzp’ers in de zorg die werkzaam zijn binnen het primaire proces. Daarnaast ondersteunen wij zorginstellingen in het aanleveren van interims voor hun openstaande opdrachten. Dit zijn zowel staff- functies als interim psychologen, psychiaters en orthopedagogen. Wij werven en selecteren kandidaten en door ons grote netwerk weten wij vaak de juiste match te maken.

Wij de beoordelen de interim op de benodigde kwaliteit, deskundigheid en overige vereiste voorwaarden om tot zo tot een juiste match te komen met de zorginstelling. Daarnaast houden wij voor 6 maanden een urenregistratie bij om vervolgens toe te werken naar een rechtstreekse samenwerking tussen interim en zorginstelling zonder tussenkomst van bemiddeling.

Wij waarborgen de geldigheid van de gevraagde documenten van de interim. Het personeelsdossier is daardoor altijd op orde. Is het personeelsdossier toch niet helemaal volledig? Dan geeft ons systeem een seintje. Bij een onvolledig profiel  zal de interim geen opdrachten via ons kunnen werken. Ook raadplegen wij altijd een referentie en ontmoeten wij alle zorgverleners persoonlijk. De documenten die wij opvragen van een interim.

 • Kopie geldig identiteitsbewijs
 • Curriculum vitae (CV)
 • Wettelijke vereiste diploma's (certificaten)
 • DUO uittreksel
 • KVK uittreksel
 • Verklaring Omtrent Gedrag (VOG)
 • BIG registratie
 • Betaal bewijs aansprakelijkheidsverzekering Polisblad
 • Aansprakelijkheidsverzekering
 • Certificaat klachtenregeling/ geschilleninstantie
 • Kennis van de meldcode huiselijk geweld en kindermishandeling

Op zoek naar een leuke uitdagende interim opdracht bij één van onze aangesloten opdrachtgevers? Wij vinden het leuk om met je in contact te komen.